sparvis.blogg.se

2013-07-28
13:34:24

Ser så fram emot min Clean 9!
Och nu undrar ni säkert vad Clean 9 är,
Det är en 9-dagars detox program från Forever.
 
 
 
Det innebär alltså att kroppen blir av med allt som den inte vet hur den ska ta hand om som exempelvis restprodukter (såsom konserveringsmedel, gifter och mycket mera som vi får i oss med den vanliga kosten, japp du får också i dig detta trots att du äter super nyttigt osv). Detta med hjälp av olika produkter av Forever Living Products.
 
Under dessa nio dagar skall du hålla ett nogrant utformat kostprogram med Aloe Vera Gel, Forever Ultra (en soya-proteinshake), Bee Pollen och Garcia Plus.
De första två dagar tar du till dig enbart dessa produkter. Och i de följande sju dagar äter man en lätt måltid på ca 600 kalorier som kvällsmat.
 
Varför ska man göra ett sånt detox egentligen?
Såklart kan man ha olika anledningar.
För det första är det såklart för kroppens och hälsans skull, eller låter det så korkat att man vill bli av med gifter och annat som annars är fasta "förevigt" i din kropp?
Jag vill nå en kvickstart på min viktminskning.
Andra kanske har hudproblem av olika slags (som ofta utlöses eller försämras pga gifter i kroppen) som de gärna vill bli av med eller iaf dämpa.
Andra vill få en fastare hud.
Kanske ett nyårslöfte?
Det finns så många anledningar, det är bara att hitta sitt egen, personliga VARFÖR :)
 
 
Mer om detta när det blir dags i början av September :D
TAGGAAAAAAA!
Redan nu... sjukt.
Ser verkligen mycket fram emot denna :)
Vet att min kropp behöver det och även att det kommer vara lättare att se resultat av träningen, man kommer ha så mycket mera energi och en kropp som mår såååå mycket bättre :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: